Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli teşkilatında kongre sürecinin tamamlanmasının ardından İl Başkanı Enes Emengen, bugün İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını teslim aldı. Emengen’in mazbata töreninde parti teşkilatından çok sayıda isim de hazır bulundu.
600 DELEGE SANDIK BAŞINA GİTTİ
MHP Kocaeli, 23 Ağustos’ta İzmit Antikkapı Düğün ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği 15. Olağan İl Kongresi ile yeni yönetimini belirledi. Kongrede 600 delege oy kullanırken, seçime tek listeyle giren Enes Emengen, delegelerin oylarıyla il başkanlığına seçildi. Emengen, kongre öncesinde 9 Haziran tarihinde MHP Genel Merkezi tarafından Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanmıştı.
MAZBATA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Kocaeli’de ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasının ardından seçim sürecinin resmi aşaması da geride kaldı. İl Başkanı Enes Emengen, bugün saat 17.00’de İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Mazbatasını teslim alan Emengen’in yanında MHP Kocaeli teşkilatından çok sayıda partili yer aldı.
“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Enes Emengen, kongre sürecinin teşkilat açısından coşkulu geçtiğini belirtti. Emengen açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı iken Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini atanmış olarak devraldık. 12 ilçemizin kongrelerini temenni ve coşkuyla gerçekleştirdikten sonra, malumunuz 23 Ağustos’ta Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla Kocaeli İl Kongremizi de gayet coşkulu bir kalabalıkla, bayram havasında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bugün de teşkilatlarımızla beraber mazbatamızı aldık. Yine durmadan, duraksamadan, gece uyumadan, gündüz oturmadan çalışmamıza devam edeceğiz.”


Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.