İzmit’te Aynur Tozar’dan haber alınamıyor!

İzmit’in Yeşilova Mahallesi’nde yaşayan Aynur Tozar’dan dün akşam saatlerinden bu yana haber alınamıyor. Yakınları tarafından her yerde aranan Tozar için vatandaşlardan destek istenirken, kendisini görenlerin 0545 244 43 91 numaralı telefondan ailesine ulaşması istendi

İzmit’in Yeşilova Mahallesi’nde yaşayan Aynur Tozar’dan dün akşam saatlerinden bu yana haber alınamıyor. Kendisine ulaşamayan ailesi ve yakınları, Tozar’ın bulunması için çevrede arama yaparken vatandaşlardan da destek istedi.

YAKINLARI ENDİŞELİ
Dün akşam saatlerinde kendisinden haber alınamayan Aynur Tozar’ın nerede olduğu henüz belirlenemezken, yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor. Tozar’ın bulunabilmesi için çevrede araştırma yapılırken, kendisini gören veya nerede olduğunu bilen kişilerin bilgi vermesi istendi.

GÖRENLER BU NUMARAYI ARAYABİLİR
Aynur Tozar hakkında bilgi sahibi olan vatandaşların, 0545 244 43 91 numaralı telefondan ailesine ulaşarak bilgi vermeleri rica edildi.

13 Ağu 2026 - 10:46 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.