Muharrem Tutuş: İzmit avuç içi kadar yer, kentin havasını değiştirmemiz gerekiyor!

Büyük Birlik Partisi koordinatörlüğünde düzenlenen Türkiye Yüzyılı Programı bugün Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşti.

Muharrem Tutuş: İzmit avuç içi kadar yer, kentin havasını değiştirmemiz gerekiyor!
Muharrem Tutuş: İzmit avuç içi kadar yer, kentin havasını değiştirmemiz gerekiyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Büyük Birlik Partisi İzmit İlçe Başkanı aynı zamanda İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Gökhan Aladağ ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yüzyılı Programı bugün (04 Mart) Antikkapı Restaurant‘ta gerçekleşti. Programa
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP İzmit İlçe Başkanı Batıkan Akballı, BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay, Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve İzmitliler katıldı.

Muharrem Tutuş: İzmit avuç içi kadar yer, kentin havasını değiştirmemiz gerekiyor!

“İZMİTLİLERİN BÜTÇESİ İLE 1 BUÇUK MİLYON TL’LİK MESAJ ATILMIŞ”

Ak Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş şunları söyledi:” Ben Muharrem Tutuş olarak 5 yıldır zaten İzmit Belediyesi’nde görev yapıyorum dolayısıyla neleri düzeltmemiz gerektiğinin bilincindeyim. Maalesef bu sürede esnaflardan mahalle sakinlerine kadar her bölgede kronikleşmiş ciddi sorunları var. Bazı konularda o kadar inanılmaz işler yapılıyor ki. İzmit Belediyesi’nde her yıl bir önceki yılın denetimleri yapılır her partiden oluşan kurul tarafından. İzmitlilerin oluşturduğu bütçe ile 113 milyon mesaj atılmış bu da bir buçuk milyon TL demek. 3 gün önce birilerini karalamak adına bu tekrar atıldı. Belediye’nin mesaj sistemi üzerinden belediyeyle alakalı mesajlar atılır. Belediye Başkanı siyasi mesajları kendi bütçesinden ödemeli bence. Siyasi çıkar elde etmek adına 1.5 milyon TL’lik mesaj atılıyor.

Muharrem Tutuş: İzmit avuç içi kadar yer, kentin havasını değiştirmemiz gerekiyor!


BELEDİYECİLİĞİ LÜTUF OLARAK DEĞİL HİZMET OLARAK GÖRECEKSİNİZ

Biz bu yola başkan olmak için değil bu kentte hizmetkar olmak için çıktık. Bizim halk ve belediyeyi barıştırmamız gerekiyor. İzmit evet büyük ve çok hareketli bir ilçe ama esasen baktığımızda avuç içi kadar yer. Bizim bu kentin havasını değiştirmemiz gerekiyor. İzmitlilik bilinci oluşturarak parti fark etmeksizin beraber yaşama bilincini aktarmamız gerekiyor. Klasik belediyecilik faaliyetlerinin lütuf gibi sunulduğu değil hizmet olarak getirildiği bir ortam oluşturmak istiyoruz. Bu kentin değerini beraber yükselteceğiz.”

04 Mar 2024 - 19:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.