Emre Andız: 'Başarı galibiyetle ölçülmez'

Emre Andız: "Başarı, sadece galibiyetle ölçülmez. Bu deneyim, daha fazla öğrenme fırsatı sundu bana."

Emre Andız: 'Başarı galibiyetle ölçülmez'
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart Seçimlerinden önce gerçekleşen CHP İzmit ön seçiminde rakiplerine fark atarak seçilen isim Fatma Kaplan Hürriyet oldu. Hürriyet'in rakiplerinden biri olan Emre Andız mağlubiyetinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Andız'ın açıklaması şu şekilde: 

BAŞARI GALİBİYETLE ÖLÇÜLMEZ

"Değerli Yol Arkadaşlarım, 15 yıl önce başlayan siyaset yolculuğumun en heyecanlı gününü bugün siz değerli Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ile yaşadım. Bu süreçte bana destek olan, güvenen tüm yol arkadaşlarıma kardeşlerime teşekkür ederim. Bizler yolumuzun uzun ve zor olduğunun farkındayız. Biz gücümüzü Ata’mızın “Bütün ümidim gençliktedir.” sözünden aldık ve genç yol arkadaşlarımla bu yolda yılmadan devam edeceğiz. Başarı, sadece galibiyetle ölçülmez. Bu deneyim, daha fazla öğrenme fırsatı sundu bana. Bu yarışta demokrasiye katkı sağlayan Hakan Tanta ve Hüseyin Erol’a teşekkür eder kazanan adayımız Fatma Kaplan Hürriyet’i tebrik ederim. Sizlerin güveni ve sevgisiyle yolumuza devam edeceğiz. Unutmayın! Kimse yoktu sadece CHP’nin gençleri vardı!"

21 Oca 2024 - 22:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.