İzmit Belediyesi Yahya Kaptan anısına helva dağıttı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek İşleri Müdürlüğü, Yahya Kaptan’ın ölümünün 104’üncü yılı dolayısı ile Fevziye Cami’nde helva dağıttı

İzmit Belediyesi Yahya Kaptan anısına helva dağıttı
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi, Milli Mücadele döneminde Kocaeli’de kurtuluş hareketini örgütleyen Yahya Kaptan’ı ölümünün 104’üncü yılında birtakım etkinlikler ile andı. Sabah saatlerinde Yahya Kaptan Anıtı’nda düzenlenen anma programının ardından Fevziye Camii’nde öğle namazına müteakip helva dağıtımı gerçekleşti. Sosyal Destek İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleşen helva dağıtım programına Koordinatörler Hakan Yalçın ile Ozan Aksu da katıldı.

İzmit Belediyesi Yahya Kaptan anısına helva dağıttı

09 Oca 2024 - 10:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.