Dokuzlar’a coşkulu karşılama: “İzmit yeniden AK olacak”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, atama belgesini aldıktan sonra ilçe binasına gelerek, yöneticiler, mahalle başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla bir araya geldi. Coşkulu karşılamaya önceki dönem İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş da katıldı ve mini bir devir teslim töreni gerçekleşti.

Dokuzlar’a coşkulu karşılama: “İzmit yeniden AK olacak”
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit’i 31 Mart Yerel Seçimlerine taşıyacak isim önceki gün belli oldu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus ile birlikte Genel Merkez’de mülakata giden isimlerden Halil Güngör Dokuzlar, İzmit İlçe Başkanı olarak atandı. Dokuzlar, dün akşam ilçe binasında ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla ilk kez bir araya geldi. Parti binasındaki coşkulu kalabalık arasında önceki dönem ilçe başkanı Muharrem Tutuş da yer aldı.

TUTUŞ DA KATILDI

Mini bir devir teslim töreninden sonra konuşan Dokuzlar, “İl Başkanlığımızın koordinesinde, birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir süreç yaşadık. Göreve getirilmemle birlikte teşkilatımızın her kademesinden arayıp, mesaj atıp, desteklerini, tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Amacımız belli. İzmit’i yeniden AK günlere kavuşturmak. İzmit yeniden AK olacak. Bu hususta bütün teşkilatımıza görev düşüyor. Birlikteliğimize fitne sokmadan hedefimize ulaşacağız” dedi.

Dokuzlar’a coşkulu karşılama: “İzmit yeniden AK olacak”
Dokuzlar’a coşkulu karşılama: “İzmit yeniden AK olacak”

14 Eyl 2023 - 09:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.