İzmit Belediyesi aylık 50 bin TL'ye iş yeri kiralayacak

İzmit Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 327 metrekarelik iş yeri alanı için açık teklif usulüyle ihale yapacak.

İzmit Belediyesi aylık 50 bin TL'ye iş yeri kiralayacak
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi, Yahya Kaptan Mahallesi Seymen Caddesi Terminal Karşısında bulunan 327 metrekarelik iş yeri alanı için kiralama ihalesi yapacak. Aylık 50 bin TL muhammen bedel üzerinden 24 Ağustos Perşembe günü yapılacak ihale, açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin İzmit Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne müracaat ederek, en geç 23 Ağustos Çarşamba saat 16.00’ya kadar ihale zarflarını teslim etmeleri gerekiyor.

12 Ağu 2023 - 10:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.