İnce: Şu an markette 74 lira olan kağıdı, geçen yıl toptan 123 liraya alırken utanmadınız mı?

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Şener İnce, "Sürekli bağırıp çağırıyorlar, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyorlar. En sade şekliyle bir kez de ben sorayım" dedi

İnce: Şu an markette 74 lira olan kağıdı, geçen yıl toptan 123 liraya alırken utanmadınız mı?
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Şener İnce açıklamalarının devamında "Bir tek soru sorduk. Sadece bir soru: Bu yıl 1 top fotokopi kağıdı marketlerde (bakın toptan bile değil) 74 liradan satılırken, bir yıl önce binlerce top fotokopi kağıdını İzmit Belediyesi nasıl oldu da 123 liradan satın aldı?

" HALA CEVAP VERMEDİLER"

İşte bu soruyu sorduk diye çılgına döndüler. Maaşlı danışmanları, yetkisiz başkan yardımcıları, başkanları konuştu, mesajlar attılar, durum ve sponsorlu paylaşımlar yaptılar. Ama hala cevap vermediler. Hala bağırıp çağırıyorlar, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyorlar. Önce yukarıdaki soruya cevap verir misiniz?

"YİNE KIRIKKALE"

Bu arada, o fahiş ihaleyi kim almıştı hatırlatayım. Yine Kırıkkale, yine gelin hanımın memleketi. Bağırıp çağırmalarının asıl nedeni bu.

07 Tem 2023 - 09:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.