Depremden etkilenen üniversite öğrencileri ve öğretim elemanlarına internet desteği

Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) GSM operatörleriyle görüşmeleri sonucu deprem bölgesindeki üniversite öğrencileri ve öğretim elemanlarına aylık 6 GB ücretsiz internet imkanı sağlandı.

Depremden etkilenen üniversite öğrencileri ve öğretim elemanlarına internet desteği
Haber albümü için resme tıklayın

YÖK’ün GSM operatörleri; Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone ile görüşmeleri sonucu,  deprem bölgesindeki yükseköğretim kurumlarının öğrencileri ve öğretim elemanları ile ailesi deprem bölgesinde olup da diğer illerdeki yükseköğretim kurumlarında okuyan öğrencilere uzaktan öğretimde kullanılmak üzere ücretsiz internet hakkı tanındı. GSM operatörleri eğitim amaçlı kullanılmak üzere aylık 6 GB ücretsiz interneti öğrenci ve öğretim elemanlarının telefonlarına tanımladı.

17 Nis 2023 - 23:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.