Aday adayı olan Ali Güney veda toplantısı düzenledi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, milletvekili aday adayı olduğunu son ilçe toplantısında veda konuşmasında duyurdu.

Aday adayı olan Ali Güney veda toplantısı düzenledi
Haber albümü için resme tıklayın

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney veda toplantısı düzenledi. Veda toplantısına meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla birlikte geçmiş dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek de katıldı. Toplantıda konuşan Güney, şunları söyledi: “12 yıl önce Gençlik kollarıyla adım attığım AK Parti teşkilatımızın çeşitli kademelerinde aralıksız görev aldıktan sonra, Rabbim bizlere büyük bir onur olarak gördüğüm İzmit İlçe Başkanlığını nasip etti. Doğup, büyüdüğüm şehrimize yaklaşık 4,5 yıl bu vesileyle hizmet etme mutluluğu yaşadım. Yaptığım istişareler, milletimizin bize olan güveniyle şimdi yeni bir yola çıkma kararı aldım.”

BAŞVURUSUNU YARIN 17.00’DE YAPACAK

“Allah izin verirse, milletimiz bizi bu göreve layık görürse, ülkemize hizmet aşkımızla kutlu davamızın bir neferi olarak, 28.Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olmak için bu akşam İzmit İlçe Başkanlığı’ndan affımı istedim. Birlikte yol yürüdüğüm ilçe yöneticilerimizle, meclis üyelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, partimizin görünmez kahramanları mahalle başkanlarımızla, ilçe başkanı olarak son toplantımızı gerçekleştirdik. Bunu bir veda değil, yeni bir başlangıç olarak kabul ettik. Bu yolculukta herkesin duasına talibim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği sunmak, yarın değil, hemen şimdi diyerek ülkemize, milletimize en güzel hizmetleri yerine getirmek için bu yola çıkarken tüm teşkilatımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” Güney, yarın 17.00’de il başkanlığında aday adaylığı başvurusunu resmen yapacak.

Aday adayı olan Ali Güney veda toplantısı düzenledi
Aday adayı olan Ali Güney veda toplantısı düzenledi

14 Mar 2023 - 22:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.