Güney, köyleri ihmal etmiyor

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, üst üste köy ziyaretlerinde muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Güney, köyleri ihmal etmiyor
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, her hafta köy ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor. Güney, geçen hafta Gökçeören ve Sarışeyh’teydi. Gökçeören Muhtarı ve aynı zamanda Mahalle Başkanı Mehmet Ali Kaya’nın ev sahipliğindeki toplantıda Sekbanlı Muhtarı Hakkı Öztaş, Tavşantepe Muhtarı İbrahim Efe, Nebihoca Muhtarı Beytullah Tekerli, Çağırgan Muhtarı Hasan Efe, Bulduk Muhtarı Burhan Duran, Suverler Muhtarı Emin Sarı. Hakkaniye Muhtarı Nihat Sarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu buluşmada Güney’e, İlçe Yöneticisi Atilla Sevilmiş, Meclis Üyeleri Vedat Yoldaş ile Mehmet Çetin de eşlik etti.

Güney, köyleri ihmal etmiyor


BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ

Güney, daha sonra Sarışeyh Köyü’ne gitti. Muhtar Tuncay İnce, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş ile Mahalle Başkanı Yusuf Acar eşliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Güney, “Bizimkisi milletine, ülkesine olan bir aşk hikayesi. Her gün bu aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Bizi muhabbetle ve sevgiyle ağırlayan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Her buluşmada muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek istişarelerde bulunuyoruz” dedi.

Güney, köyleri ihmal etmiyor

Güney, köyleri ihmal etmiyor

12 Eki 2022 - 10:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.