Tarhan Erdem hayatını kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir hastanede tedavi gören Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve CHP eski Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede, 89 yaşında yaşamını yitirdi.

Tarhan Erdem hayatını kaybetti
Haber albümü için resme tıklayın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve özel bir hastanede tedavi gören Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve  CHP eski Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Bodrum’da yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi. Erdem’in iki hafta önce hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. CHP’den 16. dönem İstanbul milletvekili olarak TBMM’de görev yapan, 1977 yılında kısa bir süre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevinde de bulunan, ayrıca 1999-2000 yıllarında CHP Genel Sekreterliği görevi yapan Tarhan Erdem'in cenazesinin İstanbul’a nakledileceği ve İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

09 Haz 2022 - 08:44 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.