Turan Güneş’te yer altına alınan hatlardan ilk elektrik verilmeye başlandı

İzmit Belediyesinin Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında yer altına alınan hatlardan caddeye ve binalara elektrik verilmeye başlandı

Turan Güneş’te yer altına alınan hatlardan ilk elektrik verilmeye başlandı
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bölgede gerilim hatlarının montajını ve elektrik abone bağlantı çalışmalarını tamamlayan ekipler yer altına alınan hatlardan caddeye ve binalara elektrik vermeye başladı. Ayrıca ekipler mevcut havai hatların ve elektrik direklerinin sökümüne başladı. 


ŞIK VE MODERN BİR CADDE KAZANDIRILACAK

Çalışmaların devamında yaklaşık 2 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması ve 4 kilometre uzunluğunda çift taraflı kaldırım çalışması yapılacak. Ayrıca kaldırım çalışması içinde 80 adet aydınlatma direğinin montajı yapılarak vatandaşlara şık ve modern bir cadde kazandırılacak.

Turan Güneş’te yer altına alınan hatlardan ilk elektrik verilmeye başlandı

29 Nis 2022 - 09:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.