Değirmendere Sanat Kulübü’nün (DESAK) organizasyonuyla hayata geçirilen Karma Sanat Sergisi, farklı sanat dallarından çalışmaların sanatseverlerle buluşmasını sağladı. Değirmendere Sanat Evi’nde düzenlenen etkinlik, iki gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. Çınarlık Meydanı’nda yer alan sanat evindeki sergide, farklı tekniklerle hazırlanan eserler aynı çatı altında sergilendi. 4 Eylül Cuma günü gerçekleştirilen açılış programında sanatçılar ve sanatseverler bir araya gelirken, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kürşat Çakıroğlu da etkinlikte yer aldı.

ESERLER SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU
DESAK tarafından düzenlenen organizasyonda sanatın farklı alanlarından örnekler bir araya getirildi. Resim, heykel, seramik, çini ve hat sanatına ait eserlerin yer aldığı sergi, ziyaretçilere farklı sanat anlayışlarını bir arada görme fırsatı sundu. İki gün boyunca açık kalan sergide sanatseverler, eserleri yakından inceleyerek sanatçılar tarafından hazırlanan çalışmaları görme imkânı buldu.

DEĞİRMENDERE’NİN SANAT HAYATINA KATKI
Karma Sanat Sergisi, farklı disiplinlerde üretilen çalışmaların aynı platformda buluşmasını sağlarken Değirmendere’nin kültür ve sanat faaliyetlerine de yeni bir etkinlik kazandırdı. Sergiye gösterilen ilgi, bölgedeki sanat etkinliklerine olan ilgiyi de ortaya koydu. DESAK’ın farklı sanat dallarını bir araya getirdiği organizasyon, sanatseverler için renkli bir buluşma noktası oldu.

17 SANATÇININ ÇALIŞMALARI YER ALDI
Sergide Aytül Çetin, Berna Yörük, Esra Sıcak, Fatma Ağırbaş, Göksu Çolak, Hicran Özen, İbrahim Sağdıç, Nimet Gökırmak, Nisa Buğan, Nur Karaoğlu, Nurçin Tekeş, Özlem Dursun, Özlem Ürküt, Seray Güzel, Yasemin Alpacar, Yasemin Ata ve Yonca Alparslan’ın eserleri ziyaretçilerle buluştu. Farklı sanat disiplinlerinden çalışmaların yer aldığı etkinlik, iki günlük programın ardından sona erdi.