Mustafa Fıçıcı ölü bulundu

İzmit Kadıköy Mahallesi’ndeki evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan epilepsi hastası Mustafa Fıçıcı’nın cansız bedeni Kerpe Sahili’nde bulundu

Mustafa Fıçıcı ölü bulundu
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Kadıköy Mahallesi Zümrüt Sokak’ta oturan epilepsi hastası Mustafa Fıçıcı, geçtiğimiz Cuma günü evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. 54 yaşındaki Mustafa Fıçıcı’nın ailesi kayıp başvurusunda bulunurken, görenlerden yardım istemişti. Epilepsi hastası Mustafa Fıçıcı’nın cansız bedeni ise bugün Kandıra Kerpe Sahili’nde bulundu. Çevredekilerin denizin üzerinde bir kişinin cansız bedenini görmesi üzerine dalgıç ekipleri tarafından karaya çıkarıldı. Yapılan araştırma sonucunda denizden çıkarılan kişinin Mustafa Fıçıcı olduğu belirlendi. Aile cenazeyi teslim alırken, otopsi işlemlerinin ardından Mustafa Fıçıcı’nın toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

28 Oca 2022 - 14:30 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.