Cedit'in yıkımı işleminde ihaleye giriliyor

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için yıkım ihalesine çıkılacak

Cedit'in yıkımı işleminde ihaleye giriliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Yüzde 67’lik kısmı Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile  Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin yüzde 92’siyle uzlaşmaya varıldı. Büyükşehir Belediyesi, uzlaşma sürecinin yüzde 92’in üzerine çıkmasıyla birlikte tahliye işlemlerinin de ivme kazandığı Cedit Mahallesi’nde binalarının tamamının yıkılması için yıkım ihalesine çıktı.

İHALE  24 KASIM’DA

24 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de Encümen’de yapılacak ihale ile dönüşüm yapılacak bölgedeki binaların tamamının yıkımına başlanacak olan Cedit’te ihaleyi kazanan firma mahalledeki binaların tamamını ücretsiz yıkacak. Öte yandan, ihaleyi kazanan firma, enkazların taşınması karşılığında ise oluşan muhtelif malzemeler için de Büyükşehir Belediyesine para verecek.

460 BİN TL

460 bin lira muhammen bedel ile yapılacak ihalede en yüksek teklifi veren ihaleyi alacak. Kapalı zarf usulü ile yapılacak ihalede isteklilerin fazla olması halinde açık artırma yapılacak. 

11 Kas 2021 - 11:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.