Şevki Serim Büyükşehir’de işbaşı yaptı

Uzun yıllar Başiskele Belediyesi’nde danışman olarak görev yapan Şevki Serim, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde işbaşı yaptı

Şevki Serim Büyükşehir’de işbaşı yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

Başiskele’de geniş bir kesim tarafından tanınan, Hüseyin Ayaz’ın belediye başkanlığı döneminde uzun yıllar Başiskele Belediyesi Başkan Danışmanlığı görevinde bulunan Şevki Serim, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde iş başı yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Sorumlusu olan Şevki Serim, bugün göreve başladı. Serim, göreve başladığını “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir BÜYÜKAKIN’ın Tensipleriyle, KBB Basın sorumlusu olarak 04.10. 2021 de göreve başladım. ALLAH hayrlı hizmetler yapmayı nasip etsin” diyerek duyurdu.

 

05 Eki 2021 - 12:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.