İYİ Parti binasında intihar girişimi

İYİ Parti İl binasının bulunduğu çatı katına çıkan bir kişi eline aldığı tüple intihar girişiminde bulunuyor...

İYİ Parti binasında intihar girişimi
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Kocaeli İl binasının yer aldığı terasa çıkan bir kişi intihar girişiminde bulunuyor. Eline aldığı tüp le çevreye bağıran vatandaşı ikna etmek ise Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ı korumak için gelen polislere düştü.

Bakan Elvan, şuan AK Parti il binasında partililerle sohbet ediyor. İntihar girişiminde bulunan şahıs ise Bakanı çağırıyor. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.Polis ekipleri intihar girişiminde bulunan şahsı ikna etti. Maddi sorunlar nedeniyle intihar girişiminde bulunan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak hastaneye götürüldü.

İYİ Parti binasında intihar girişimi
İYİ Parti binasında intihar girişimi

20 Ağu 2021 - 14:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.