Büyükakın: Süt yardım ücreti arttırılabilir

CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı süt yardımı ücretinin artırılmasını talep etti

Büyükakın: Süt yardım ücreti arttırılabilir
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Meclis başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yaptı. Meclis toplantısında 99 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.  CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan süt yardımı ile bir annenin 2 litre süt alabildiğini açıkladı. Konu ile ilgili, yeni bir düzenleme yapılarak "Süt yardımı" ücretinin artırılmasını talep etti.

SÜT YARDIMI ÜCRETİ ARTTIRILABİLİR

Konu ile ilgili konuşan Büyükakın, “Süt yardımı konusu aslında doğum öncesi 3 ayda ve doğum sonrası 3 ayda anne ve evladının sağlığı ve doğum sonrasında anne sağlığı için teşvik projesidir. Süt alamayanlara süt alma projesi değildir. İhtiyacı olup da süt alamayanlara zaten veriliyor. Arkadaşlar takibini yaptığında gerektiğinde arttırılabilir” dedi.

12 Ağu 2021 - 16:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.