Cinayet sanığına ceza yağdı

Kocaeli'de üvey babasını bıçakla yaralayan, olay yerinde bulunan babasının arkadaşını ise 16 bıçak darbesiyle öldüren sanık iki ayrı hapis cezası aldı. Babasının arkadaşını öldürme suçundan müebbet, babasını öldürmeye teşebbüs suçundan ise 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Cinayet sanığına ceza yağdı
Haber albümü için resme tıklayın

Kandıra Çarşı Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl 29 Ekim’de bir süredir aralarında husumet olduğu öne sürülen Hüseyin Ö. (19), üvey babası Erol Erdiz(41) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hüseyin Ö., üvey babası Erol Erdiz'i bıçakladı. Bu sırada yanlarında bulunan Erdiz’in arkadaşı Ümit Sanlı(41) da Hüseyin Ö. tarafından 16 kez bıçaklandı. 2 kişiyi bıçaklayan Hüseyin Ö. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ümit Sanlı olay yerinde hayatını kaybederken Erol Erdiz kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Cinayet sanığına ceza yağdı

HEM MÜEBBET, HEM 12 YIL HAPİS

Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan Hüseyin Ö., emniyetteki işlemleri sonrasında sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 'Kasten öldürme' suçundan yargılanan Hüseyin Ö'nün, Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Duruşma salonunda taraf avukatları, müşteki Erol Erdiz ve sanık Hüseyin Ö. hazır bulundu. Duruşmada söz hakkı verilen Hüseyin Ö., önceki savunmalarını tekrar etti. Mahkeme heyeti, sanık Hüseyin Ö'nün Ümit Sanlı'yı öldürme suçundan müebbet hapis ile cezalandırılmasına, Erol Erdiz'i öldürme kastı ile hareket ettiği ancak teşebbüste kaldığı gerekçesi ile 12 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

 

06 Tem 2021 - 13:19 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.