Tekel büfeler açık olacak mı?

18 gün sürecek tam kapamada tekel büfeler açık olacak mı? Yasaklarda tekel büfeler açık olacak mı? Marketlerde alkol satışı yapılabilecek mi? Bu soruların cevabını bakan Soylu verdi

Tekel büfeler açık olacak mı?
Haber albümü için resme tıklayın

29 Nisan Perşembe günü uygulamaya başlanacak tam kapanmada tekel büfeler açık olacak mı? Tekel büfeler yasakta açık mı? Tekel büfeler hangi saatlerde açık olacak? Marketlerde alkol satışı yapılacak mı? Gibi soruların tüm cevaplarını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu verdi.

 TEKEL BÜFELER AÇIK OLACAK MI?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tam Kapanma Süreci Planlama ve Koordinasyon Toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, “İstisnada yer almıyor ve kapalı. Bu açıdan hem bir muafiyet yok hem de soru işareti de söz konusu değil” açıklamasında bulundu.

27 Nis 2021 - 16:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.