FETÖ baskınları hız kesmiyor!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli ve Şanlıurfa’da eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonda FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle 5 kişiyi gözaltına aldı

FETÖ baskınları hız kesmiyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler FETÖ/PDY’nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki yapılanmasında yönelik Kocaeli ve Şanlıurfa’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda; 1 aktif üsteğmen 1 aktif astsubay ile sözleşmesi feshedilen 1 uzman jandarma ve 2 askeri okul eski öğrencisi toplam 5 kişi gözaltına alındı. Dosya kapsamında iki firarinin yakalanması için soruşturma devam ediliyor. Gözaltına alınan 5 kişi ise ifadelerinin alınması için ilimize getirildi.

 

 

20 Nis 2021 - 12:42 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.