Koronavirüs denetimleri hız kesmeden sürüyor!

Koronavirüsün önlemleri için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü denetimler sürüyor

Koronavirüs denetimleri hız kesmeden sürüyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüsün önlenmesi için gerçekleştirdikleri uygulama ve denetimler sürüyor. Dün gerçekleştirilen denetim ve kontrollerde 1077 iş yeri denetlenmiş olup, 9803 şahıs sorgulandı. Yapılan denetimlerde; sosyal mesafe kuralına uymayan 3 şahsa,  karantina tedbirine uymayan 1 şahsa, maske takma kuralına uyulmadığı için 32 şahsa, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 6 şahsa,  sokağa çıkma yasağını ihlal eden 83 şahsa, izin verilen saatler dışında faaliyet yürüten 2 işyerine olmak üzere toplam 127 adet idari para cezası uygulandı.

OTOBÜSLER DE DENETLENDİ

Yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 46 şahıs da ekipler tarafından gözaltına alındı. Ayrıca, Corona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; yolcu taşımacılığı yapan, Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere 428 araç ve sürücüsü, terminalde yolcu taşımacılığı yapan 110 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam 538 araç kontrol edildi.

17 Şub 2021 - 10:59 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.