Belde A.Ş.’de sözleşme tamam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Belde A.Ş.’de çalışan 5 bin 700 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlandı

Belde A.Ş.’de sözleşme tamam
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Belde A.Ş.’de çalışan 5 bin 700 işçi adına Hizmet-İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlandı. Birçok belediyede grev oylaması yapılırken, Belde A.Ş. işçilerinin alacağı zam oranı da belli oldu. Belde A.Ş.’de çalışan en düşük işçinin maaşı 4500 TL oldu. 4500 TL alan işçinin giydirilmiş maaşı ise 4900 TL oldu. Ayrıca işçilere Ramazan Bayramı yardımı 500, Kurban Bayramı yardımı ise bin TL olarak belirlendi. Önümüzdeki günlerde toplu iş sözleşmesinde resmi imzalar törenle atılacak.

Belde A.Ş.’de sözleşme tamam

02 Şub 2021 - 13:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.