Kocaeli'de taksiciden takdir toplayan davranış!

Kocaeli'de taksicilik yapan Osman Üner, aracının arka camına yazdığı "Kadına şiddete hayır!" sloganlarıyla vatandaşlardan takdir topladı.

Kocaeli'de taksicilik yapan Osman Üner, 41 T 5014 plakalı taksisinin arka camına yazdığı sloganlarla örnek bir davranışta bulundu. Son zamanlarda artan kadın cinayetlerini gündeme getirmek ve bu konuda toplum bilinci oluşturmak amacıyla aracının arka camına yazdığı, "Kadına yönelik şiddete birlikte dur diyelim! Erkeklik kadına vurmakla değil onu korumakla gösterilir, Kadına şiddete hayır" sloganlarıyla dikkat çekti. Kocaelili taksici Osman Üner'in yaptığı bu davranış, vatandaşlar tarafından takdir edildi.

23 Oca 2021 - 10:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.