Hodri Meydan Taraftarlar Derneği: Hiç kimse Kocaelispor’dan büyük değildir

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Kocaelisporlu Gökdeniz Bayrakdar’ın sözleşmeyi uzatmamasına dair çıkan iddialara açıklamada bulundu.

TARAFTAR TEPKİLİ

Kocaelispor Ligin 8. Haftasının sonunda Gökdeniz ile sözleşme uzatmak için masaya oturdu ancak istenen rakamın çok fazla olduğunu ifade ederek Gökdeniz Bayrakdar ve menajerine tepki gösterdiler. Gökdeniz’in menajerinin fiyat teklifine dair açıklamada bulunan Hodri Meydan Derneği ‘Kimse vazgeçilmez değildir’ dedi.

‘HİÇ KİMSE KOCAELİSPOR’DAN BÜYÜK DEĞİLDİR’

Açıklamada, ‘Kulübümüzün sözleşmesini uzatmak için girişimlerde bulunduğu futbolcumuz Gökdeniz in menajeri tarafından gerçeklikle alakası olmayan bir fiyat talebi ile karşılaşılmıştır. Hiç kimse Kocaelispor dan büyük değildir. Kimse vazgeçilmez değildir. Büyük Kocaelispor taraftarı kendisine sabırlı davranmış ve yeteneğinin ön plana çıkması için her zaman desteğini sağlamıştır’ ifade edildi.

‘HODRİ MEYDAN HER ŞEYİN FARKINDADIR’

Açıklamada, ‘Geldiğimiz noktada Gökdeniz’in yaklaşımı Kocaelispor camiası için kesinlikle kabul edilemez. Bu dakikadan sonra sözleşmesi devam eden futbolcumuzun kendisini taraftara kabul ettirmek için gerekirse boş mukaveleye imza atması uygundur. Aksi takdirde Kocaelispor taraftarı yapılanı unutmaz unutturmaz. Eğer bu tutumu devam ederse Gökdeniz için Kocaelispor’umuzda sözleşmesinin kalanının U19 takımıyla tamamlaması uygundur. Gökdeniz nezdinde olayı çirkinleştirip Kandıra ilçemize yapılan yersiz söylemler kesinlikle son bulmalıdır. Kandıra Kocaeli’nin bir ilçesidir ve bu ilçeden kimse kötü sözle bahsedemez. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği herşeyin farkındadır ve gerekli açıklamayı yapmıştır. Bundan sonraki süreçte de yaşanılan her olayın yakın takipçisi olacaktır’ ifadeleri yer aldı.

Gündem Haberleri İçin TIKLAYINIZ...

23 Ara 2019 - 22:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.