Adnan Turan Kandıra'ya aday

AK Parti’de 5 Kasım Cumartesi günü başlayan belediye başkan aday adaylığı süreci bu gece saat 00:00’da son bulacak. Bugüne dek partiye 154 belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu yapıldı.

AK Parti’de görevinden istifa edip başvuru yapıp yapmayacağı isimlerden biri, teşkilatın ikinci adamı sayılabilecek pozisyonda olan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Adnan Turan’dı. Turan, görevinden istifa ederek AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı oldu

BAŞVURU FORMUNU TESLİM ETTİ

AK Parti’nin teşkilat başkanı Adnan Turan, bugün görevinden istifa ederek AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatına gitti ve resmi olarak aday adaylık başvurusunu yaptı. Adnan Turan, Kandıra Belediye Başkan aday adaylığı başvuru formunu İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim etti.

2009 YILINDAN BERİ

Adnan Turan, aday adaylık başvurusunun ardından yaptığı konuşmada, “2009 yılından beri çeşitli teşkilat kademelerinde onurla görev yaptığım AK Parti ailemizde bugün itibariyle yeni bir yola çıkmış bulunuyorum. Bismillah diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda belediye başkanlığı aday adaylık dosyamızı ilçe teşkilatımıza teslim ettik.

HER ŞEY KANDIRA’MIZ İÇİN

Rabbim nasip eder ve belediye başkanı olursam Kandıra’mıza hep birlikte hizmet edeceğiz. Bu vesileyle bugüne kadar ilçemize emeği geçen belediye başkanlarımıza ve tüm aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, her şey Kandıra’mız için diyorum” açıklamasında bulundu.

16 Kas 2018 - 19:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.