AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’in gurur günü

AK Parti Gölcük Belediyesi Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’in kızı İpek Sezer yüzme yarışlarında dereceye girdi.

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’in gurur günü
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kocaeli’de gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Gölcük Belediye Başkan Adayı olduğu ilan edilen Ali Yıldırım Sezer'in kızı İpek Sezer, Yüzme Şampiyonası ve Comen Milli Takım Seçme Yarışları’nda dereceye girdi.

GURUR YAŞATTI

Gölcük Belediye Spor Yüzme Kulübü temsilcisi İpek Sezer, Türkiye Arena 13 Yaş Bayan-Erkek Bireysel Yüzme Şampiyonası ve Comen Milli Takım Seçme Yarışları’nda 200 metre Kurbağa’da Türkiye 10.’su oldu. Sezer, 50 metre Kurbağa’da ise Türkiye 7.’si olarak hem Gölcük’e hem de Sezer ailesine gurur yaşattı.

24 Mar 2019 - 13:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.