Sadık Uysal genel sekreter yardımcısı oldu

Genel sekreter yardımcılığı görevine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Sadık Uysal atandı

SADIK UYSAL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Av. Tarık Yusuf Uçar geçen hafta Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığına atanmış, Uçar’ın koltuğu boşalmıştı. O koltuğa bugün atama yapıldı. Yaklaşık bir yıl önce Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına atanan Sadık Uysal, Büyükşehir’in yeni genel sekreter yardımcısı oldu.

SADIK UYSAL KİMDİR?

05.09.1976 tarihinde Amasya Gümüşhacıköy’de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Merzifon’da tamamladı. 1999 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden mezun oldu. 1999 yılında Kocaeli Gölcük ilçesine Edebiyat Öğretmeni olarak atandı. 1999-2007 yılları arasında çeşitli okullarda Edebiyat Öğretmenliği yaptı. 2007-2010 yılları arasında TBMM de çalıştı. 2010 yılında Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı.2014- 2019 yılları arasında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Uysal, 2019 yılından bu yana Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı görevini yürütüyordu. Uysal, evli ve iki çocuk babasıdır.

07 Ara 2020 - 14:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.