Gelir İdaresi Başkanlığı sahte trafik cezalarına karşı uyardı!

Gelir İdaresi Başkanlığı vatandaşları başkanlığın adı, logosu ve ekran görüntüleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık yöntemine karşı uyardı.

SAHTE TRAFİK CEZASI

Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan(GİB) yapılan duyuruya göre, ‘GİB'in adı, logosu ve ekran görüntüleri kullanılarak trafik para cezasına ilişkin sahte e-postaların gönderildiği tespit edildi. Bu e-postalarla, sahte internet adreslerine yönlendirme yapılarak, mükelleflerin kredi kartı ve şahsi bilgileri ele geçirilmeye çalışılıyor’ denildi.

İŞLEMLERİ RESMİ SİTEDEN YAPIN

E-posta yoluyla trafik para cezası işlemleri hakkında bilgilendirmediklerini açıklayan GİB, Başkanlıkla ilgili her türlü işlemin www.gib.gov.tr internet adresi üzerinden yapılması gerektiğini aktardı.

ÛLUSAL HABERLER İÇİN TIKLAYIN

05 Eyl 2019 - 18:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.