MHP’nin anketinden o isim çıktı!

MHP’nin il genelinde yaptırdığı anketten Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sürpriz bir isim çıktı

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partilerdeki hareketlilik hız kesmeden sürüyor. Tüm siyasi partiler belediye başkan adaylarını belirleme noktasında anket yaptırıyor. MHP’nin yaptırdığı ankette de sürpriz bir isim çıktı. Kimi Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı görmek isterseniz sorusuna partililerin büyük çoğunluğu Dr. Ayhan Arpacı ismini verdi.

ADAYLIĞA SICAK BAKMIYOR 

MHP’nin önde gelen siyasetçilerinden olmasının yanında ilimizin en iyi doktorları arasında gösterilen Dr. Ayhan Arpacı, yardımseverliğiyle de tanınıyor. Daha önce de partisinden İzmit Belediye Başkan adayı gösterilen Arpacı, çalışmalarıyla göz doldurmuştu. Ancak Arpacı’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığına sıcak bakmadığı belirtiliyor. İl teşkilatının bu nedenle milletvekili Saffet Sancaklı isminde yoğunlaştığı öğrenildi.

11 Eki 2018 - 14:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.