Haluk Tamyüksel yeniden aday!

İYİ Parti mevcut Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ilçe başkanlığı için tekrar aday olduğunu duyurdu.

Haluk Tamyüksel yeniden aday!
Haluk Tamyüksel yeniden aday!
Haber albümü için resme tıklayın

TAMYÜKSEL BAŞKANLIĞA ADAY

İYİ Parti Kartepe Şubat ayında kongre sürecine girecek. Bu süreç öncesinde ilçe başkanlığı için yarışacak isimler de belli olmaya başladı. İYİ Parti Kartepe mevcut İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ilçe başkanlığı için yeniden aday alacağını duyurdu.

KARŞISINA RAKİP BEKLENMİYOR

Atama ile İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanlığı görevine getirilen Tamyüksel kongre sürecinde Kartepe İlçe Başkanlığı için yarışacak. Tamyüksel ilçe başkanlığı için çalışmalarına başladı. Tamyüksel’in karşısına aday çıkması beklenmiyor. İYİ Partili birçok kişi Tamyüksel’e sosyal medya hesabından destek mesajları atmaya başladı.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

12 Oca 2020 - 21:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.