İzmit Lisesi'ne veda

2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemiyle birlikte Yenimahalle’de eski cezaevi alanına yapılan eğitim kompleksine taşınacak okullardan birisi olan İzmit Lisesi’nde yarın veda töreni düzenlenecek.

İzmit Lisesi'nin taşınacak olmasından dolayı yarın(23.12.2018) veda töreni düzenlenecek.

Cem Gökmen’in başkanı olduğu İzmit Lisesi Mezunları Derneği (İZLİDER) yöneticileri, bu okulda eğitim gören öğrencileri okula vefa borcunu ödemek için pasta, kek ve börekleri alıp lise spor salonunda 13.00-17.00 saatleri arasındaki veda etkinliğine katılmaya davet ettiler. Mesajda, “Hiç istemesek de binamıza veda ediyor ama asla ayrılmıyoruz” denildi.

23 Ara 2018 - 00:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.