İYİ Parti’de sular durulmuyor!

İYİ Parti’nin hafta sonu gerçekleştirilen kongresinin ardından bazı delegelerin iptal için mahkemenin yolunu tutması bekleniyor

İYİ Parti’de sular durulmuyor!
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti İl Başkanlığına atanan kentimizin tanınan doktorlarından Serdar Kaman, geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen kongreyle seçilmiş başkan oldu. Ancak kongrenin yapılacağı salonun önünde yaşanan kavgada MHP eski Derince ilçe başkanı Adil Gülez’e yumruk atıldı, kısa süreli arbede yaşandı. Olayın ardından bir genç gözaltına alındı, kongre bu havada gerçekleştirildi. Kongrede başkan Kaman’ın hazırladığı liste kabul edildi. Ancak listeye giremeyen isimler, Kaman’a büyük tepki gösterdi.

YARGI YOLUNA GİDECEKLER 

Kaman’ın hazırladığı listeye tepkiler ise hala dinmedi. İYİ Partili üç delegenin kongrenin iptali için mahkemeye başvurmak için hazırlık yaptığı öğrenildi. İsmi öğrenilemeyen üç delegenin kongrede usulsüzlük yapıldığını öne sürdüğü ifade ediliyor. Konuyla ilgili görüştüğümüz il başkanı Serdar Kaman ise iddiaları doğruladı. Kaman, kendisinin de kulağına böyle iddiaların geldiğini ifade ederek “Partinin içerisindeki muhalefetin dışında bir de bunun üstünde dış destekli bir grup daha var. Bunlar partiyi sürekli olarak kaçıyor” dedi.

İSTİFA ETMEYECEĞİM 

Perşembe günü genel merkeze gideceğini söyleyen Kaman, “İl kongremizin ardından Perşembe günü genel merkeze gideceğim. Kongre süreci ve ondan sonra yaşananları masaya yatıracağız. Hem normal bir ziyaret hem de bu son gelişmeleri genel merkez yetkilileri ile bir araya geleceğiz. Ancak benim istifam asla söz konusu değildir” şeklinde konuştu.

13 Mar 2018 - 10:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.