Kocaeli Kandıra Cezaevi'nde mahkumlar gardiyanı rehin aldı

Kocaeli T Tipi Cezaevi'nde bir hükümlü, ceza infaz memurunu rehin aldıktan sonra hükümlü ve kendisine destek veren koğuş arkadaşları, yaklaşık 8 saat sonra ikna edilerek memuru serbest bıraktı.

Kocaeli T Tipi Cezaevi'nde işlediği bir hükümlü, gece saatlerinde koğuşa giren ceza infaz memurunu rehin aldı. Yaşadıkları sorunlara çözüm bulunmasını isteyen ismi açıklanmayan mahkumu ikna etmek için yetkililer çalışma başlattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yoğun bir çabayla mahkum ve ile yanında bulunan koğuş arkadaşları ikna edildi. Yaklaşık 8 saat sonra ceza infaz memuru serbest bırakıldı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattı.

10 Ağu 2018 - 11:36 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.