Alaettin Köksal’ın acı günü

Eski Refah Partisi İl Başkanlığı görevinde bulunan ve Saadet Partisi Kurucular Kurulu üyesi olan Alaettin Köksal'ın babası kalp krizi geçirdi

Eski Refah Partisi İl Başkanlığı görevinde bulunan ve Saadet Partisi Kurucular Kurulu üyesi olan Alaettin Köksal'ın babası Osman Köksal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Alaettin Köksal’ın babası Osman Köksal’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Yuvacık Aydınkent Camii’nden kaldırılacak.

Kocaeli Fikir Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

01 Şub 2019 - 14:52 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.