AK Partili vekiller ilçelerde nöbet tutacak

AK Parti’de milletvekillerinin ilçelerde tuttuğu nöbetler devam ediyor. Yarın 3 ilçe teşkilatı binasında 3 milletvekili nöbet tutarak vatandaşın sorunlarını dinleyecek

İLÇELERDE NÖBET

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Milletvekillerimizin Halk Günü” programları devam ediyor. Daha önce sadece İl Başkanlığı binasında gerçekleşen buluşmalar il yönetiminin aldığı karar ile ilçelere başkanlıklarında da yapılmaya başlanmıştı. İlçe binalarından halk buluşmalarının ilk uygulaması Başiskele, Gölcük ve Karamürsel’de ilçelerinde yapıldı. İlçelerdeki halk buluşmalarının ikinci etabı yarın yapılacak. Nöbet sırası ise Gebze, Körfez ve Kartepe’de olacak. Önceki nöbette Gölcük’te nöbet tutan Mehmet Akif Yılmaz bu sefer de Körfez ilçesinde nöbet tutacak.

İşte milletvekilleri ve tutacakları nöbet yerleri

14.00 GEBZE-İlyas ŞEKER

14.00 KÖRFEZ-Mehmet Akif YILMAZ

14.00 KARTEPE-Cemil YAMAN

09 Oca 2020 - 13:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.