Sarsılmaz bir güven bağımız var!

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Meclisi toplantıları ile Seçim Beyannamelerini masaya yatırmaya devam ediyor.  Derince İlçe Yerel Yönetimler Danışma Meclisinde 2014 seçim vaatlerinde yer alan tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler değerlendirildi.

Daha önce Karamürsel, Kartepe, Gölcük ve Çayırova ilçelerinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Danışma Meclisi toplantılarının 5.si Derince İlçesinde icra edildi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,  Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un hazır bulunduğu Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Ceyhan, “AK Parti 16 yıl boyunca verdiği sözleri yerine getiren bir parti oldu. Bugün geldiğimiz noktada ise Milletimiz ile aramızda sarsılmaz bir güven bağı oluştu. Çünkü Milletimiz biliyor ki AK Parti söz verdimi er yada geç o sözünü tutar ve gerçekleştirir.

HİZMET GÖNÜL İŞİDİR

Kocaeli geneli seçim vaatlerinin yüzde 85,90’nı yerine getirdiklerini ifade eden Ceyhan, “ Belediyecilik vizyon, hizmet gönül işidir.  İktidar belediyesi olmak hikaye, hizmetlerimizin temelinde milletimize olan aşkımız var. Biz bu millete hizmete sevdalıyız. İlk hedefimiz 2019 Mart’ta ki yerel seçimler. Yerelden yola çıkarak geneli kucaklayan bir anlayışımız var. Yerel seçimler başarılı olamayan genel seçimlerde hüsran yaşar.” dedi.

HİZMETLERİMİZİ YETERİNCE ANLATAMIYORUZ

Hizmetlerin yeterince ifade edilmediğini dile getiren Milletvekili İlyas Şeker, “ Bizim hizmet noktasında bir eksiğimiz yok. Seçim beyannamesinde yer alan birçok hizmeti faaliyete geçirmiş durumdayız. Maalesef ki bu hizmetlerimizi yeterince anlatamıyor, ifade edemiyoruz. Bu konuda teşkilatlarımıza büyük iş düşüyor. Hizmetlerimizi, yaptıklarımızı millete anlatmamız lazım” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut Seçim Beyannamesi hakkında bir sunum gerçekleştirdiği Danışma Meclisi Toplantısı soru cevap ile devam etti.

10 Şub 2018 - 14:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.