İYİ Parti Başiskele’de aday çıkarıyor

Millet İttifakı çerçevesinde Kocaeli’de, partilerin bazı ilçelerde kendi adaylarını bazı ilçelerde ise ortak adayda uzlaşacaklarının belirlenmesinin ardından İYİ Parti’nin Başiskele’de aday çıkaracağı öğrenildi.

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken partiler, adayları belirlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün İYİ Parti-CHP İttifakı’nın adayları ile, partilerin kendi adaylarını çıkaracaklarını ilçelerin belli olmasının ardından Çayırova’da her partinin kendi adayını çıkarması Başiskele’de ise sadece İYİ Parti’nin aday çıkarması kararlaştırılmıştı. Bu doğrultuda CHP’den Başiskele Belediye Başkan adayı olan İrfan Keskin’in adaylığı geri çekilmişti.

BAŞİSKELE'DE ADAY KİM?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti Çayırova adaylarını belirledi. CHP’nin Çayırova adayı Salih Şirin olurken, İYİ Parti’nin ise İlhami Bayrak ismi olarak açıklandı.

İYİ Parti’nin üst düzey isimlerinden edinilen bilgilere göre, CHP’nin İYİ Parti’ye bıraktığı Başiskele Belediyesi için İYİ Parti’nin aday çıkaracağı öğrenildi. Saadet Partisi ile ittifak görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığını belirten yetkiler, henüz Başiskele Belediyesi’ne talip olacak adayın kim olduğu sorusunu yanıtlamadı.

31 Oca 2019 - 17:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.