Sibel Gönül vatandaşları Erdoğan'ın Kocaeli mitingine davet etti

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, esnaf ve halkı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanının yarın ki Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet etti

Sibel Gönül vatandaşları Erdoğan'ın Kocaeli mitingine davet etti
Sibel Gönül vatandaşları Erdoğan'ın Kocaeli mitingine davet etti
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, İzmit merkezde İstiklal Caddesi boyunca esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde köylerde de miting daveti yapan Başkan Adayı Gönül, İzmit’in merkezinde yapmış olduğu ziyaret turunda, yarın saat 16.30’da Milli İrade Meydanı’nda (eski Perşembe Pazarı’nda) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek olan Büyük Kocaeli Mitingi’ne tüm vatandaşları davet etti. Bölgede ki ziyarette Başkan Adayı Gönül’e Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti. Uğramadık esnaf bırakmadan tek tek gezen başkan adayı Gönül, “Bu tarihi günde el ele, gönül gönüle hep birlikte liderimizi dinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, coşkunuz ve enerjiniz ile Türkiye’deki en güçlü desteklerden birini vereceğinizden şüphem yok” dedi.

'EN GÜÇLÜ DESTEKLERİNDEN BİRİNİ VERECEĞİZ'

Davetiye dağıttığı programda değerlendirmelerde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleşecek olan büyük Kocaeli mitingimize sizleri davet ediyorum. Bu tarihi günde el ele, gönül gönüle hep birlikte liderimizi dinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, coşkunuz ve enerjiniz ile Türkiye’deki en güçlü desteklerden birini vereceğinizden şüphem yok” ifadelerini kullandı.

18 Mar 2019 - 21:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.