​Mahalleyi pireler bastı

İzmit Cedit Mahallesi'nde evleri pireler basınca mahalleli isyan etti. Vatandaşlar mahallenin ilaçlanmasını ve temizlik çalışması yapılmasını istedi

​Mahalleyi pireler bastı
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Cedit Mahallesi Şeyh Akif Caddesi üzerinde oturan vatandaşlar pirelerden dert yandı. Sokakta toplanan vatandaşlar, belediyenin yaşadıkları alanda ilaçlama ve temizlik yapmasını istedi. Mahalle sakinleri yaşadıkları sıkıntı nedeniyle çocuklarının etkilendiğini, evlerinde misafir ağırlayamadıklarını söyledi. Mahalle sakinlerinden Fatma Yalçınöz mahallenin ilaçlanmasını ve temizlik yapılmasını isteyerek, "Dilekçe verdik belediyeye, muhtarımıza gittik bize yardımcı olun diye. Ben yetkilileri istiyorum; şu mahallenin sineğinden piresinden bizleri kurtarsınlar" dedi. Hasibe Yesukan ise mahallede kağıt toplayanların getirdikleri kağıtları çevrede biriktirerek ıslattıklarını, yaşanan kirlilik nedeniyle pirelerin arttığını ileri sürerek, sinek ve pireler nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

10 Ağu 2017 - 16:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.