18 kulüp anlaştı! Süper Lig başlıyor

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Özdemir, ''18 kulübün tamamının desteği ile liglerin 12 Haziran'da başlaması için anlaştık. Kesin karar 28 Mayıs'ta verilecek'' ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, bugün gerçekleştirilen toplantının ardından Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ile birlikte açıklamalarda bulundu.

’18 TAKIMLA ANLAŞTIK’

Süper Lig’in başlama tarihi ile ilgili bilgi veren Nihat Özdemir, ” 7 kulüp, bu sezon küme düşme olmamasını ve gelecek sezonun 21 takımla oynanması konusunda başvuru yaptı. Değerlendireceğiz. Süper Lig’deki 18 kulübümüz ile maçların 12 Haziran’da başlaması için anlaştık.

‘KESİN KARARI 28 MAYIS’TA AÇIKLAYACAĞIZ’

Türkiye’deki şartların değişimi; corona virüsü olsun, seyahat özgürlüğü olsun diğer konuları da göz önünde bulundurarak kesin tarihimizi 28 Mayıs’ta yapacağımız basın toplantısıyla açıklamak üzere bütün kulüplerle birlikte anlaşmaya varmış durumdayız. Herhangi bir sporcumuz ve futbol adamımızın virüse yakalanmaması için gereken her şeyi yapacağız. Ligleri oynayarak sonlandırmak için elimizden gelen her şeyi yapma konusunda kulüplerimiz ile hemfikir olduk” dedi.

20 May 2020 - 19:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.