Bizim derneğin ismini kullanmasınlar

Azerbaycan Kültür Derneği Körfez Şube Başkanı Abdullah Salar, derneklerinin adını kullanılması hakkında çıkan söylemler ile ilgili açıklamada bulundu.

Azerbaycan Kültür Derneği Körfez Şube Başkanı Abdullah Salar, hiç bir bağlantısı olmamasına rağmen Azerbaycan Evi Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar'ın kendilerine ait olan Azerbaycan Dernekleri Federasyonu'nun ismini kullandığını belirterek, "Bu doğru  değildir. Ne Bilal Dündar'ın ne de Turgut Caferoğlu'nun bizim dernekle bir bağlantısı yoktur. Bizim derneğimiz olan Azerbaycan Dernekleri Federasyonu'nun ismini bir daha kullanarak bir şey elde etmek veya bir konum kazanmak isterlerse Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağım.  Herkes haddini ve yerini bilecektir."dedi.

20 May 2018 - 14:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.