Kemal Kahraman İSU Genel Müdürü mü oluyor?

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ismi İSU Genel Müdürü olarak konuşuluyor. Kemal Kahraman ise kendisine şuana kadar böyle bir görev verilmediğini belirtti

Kemal Kahraman İSU Genel Müdürü mü oluyor?
Haber albümü için resme tıklayın

KEMAL KAHRAMAN İSMİ KONUŞULUYOR 

Aslan Gölcüklü olan ve 28 senedir Gölcük Belediyesi’nde görev yapan Kemal Kahraman ismi şu günlerde İSU Genel Müdürü olacağıyla çalkalanıyor. Bilindiği gibi; İSU’da uzun yıllar görev yapan İlhan Bayram, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olmuştu. Bayram’dan boşalan koltuğa ise Ali Sağlık atanmıştı.

KİMSEYLE GÖRÜŞMEM OLMADI 

31 Mart seçimlerinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Doç. Dr. Tahir Büyükakın neredeyse bugüne kadar önemli bir atama ya da görev değişikliğine gitmedi. Son günlerde ise İSU Genel Müdürünün değişeceği iddiaları ortaya atıldı. İSU Genel Müdürü olacağına öne sürülen isimlerden biri de Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Kemal Kahraman. Kendisiyle görüştüğümüz Kemal Kahraman ise kendisine herhangi bir görev tebliğ edilmediğini, bir görüşme de yapmadığını söyledi.

Kemal Kahraman kimdir?

1971 Gölcük doğumlu. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu. 28 yıldır Gölcük Belediyesi’nde çalışıyor. Fen işleri ve belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Halen Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Evli ve 3 çocuk babası.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

30 May 2019 - 13:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.