AK Parti'de bir istifa daha

AK Parti Mecidiyeköy Mahalle Başkanı, ilçe delegesi ve eski mahalle Muhtarı İdris Derin partisinden istifa etti

AK Parti'de bir istifa daha
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Son günlerde sürekli istifa haberlerinin geldiği AK Parti’de İzmit Delegesi Mecidiyeköy Mahalle Başkanı İdris Derin istifa ettiğini duyurdu. Kabaoğlu Mahalle Muhtarı Ali Akbaş da önceki gün partisinden istida ettiği açıklamıştı. Gebze Osman Yılmaz Mahalle Başkanı İsa Kartal ise dün Adalet kayıp diyerek partisinden istifa etti. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Aslan ve eski derince ilçe yönetici Mehmet Salih Tekin ise bu ay içerisinde partiden istifa eden diğer isimler oldu.

RİCA NEDENİ İLE KONGRE SONRASINA ERTELEDİ

E- Devlet sistemi üzerinden partisinden istifa ettiğini duyuran Mecidiyeköy Mahalle Başkanı İdris Derin istifası ile ilgili yaptığı açıklamada, Kocaeli İzmit ilçesi Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatlarında aktif üye, mahalle başkanlığı ve delege olarak yaptığım siyasetten 2019 yılında Muhtarlık görevimin devam ettiği sırada istifa dilekçemi sunmuş bazı ricalar sonu olağan ilçe kongresi sonuna ertelemiştim üyeliğimi e Devlet üzerinden 23/09/2020 tarih saat 00:30da sonlandırmış bulunmaktayım saygılarımla.” İfadelerini kullandı.

23 Eyl 2020 - 16:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.