Kocaeli’de otobüs şoförü engelli çocuğu kendi taşıdı

Kocaeli’de 53 nolu hatta faaliyet gösteren özel halk otobüsünün şoförü yaptığı hareketle takdir topladı.

KOCAELİ'DE OTOBÜS ŞOFÖRÜ YAPTIĞI HAREKETLE TAKDİR TOPLADI

Kocaeli’de faaliyet gösteren 53 nolu 41 J 0089 plakalı otobüsün şoförü Bayram Yıldırım’ın yaptığı hareket vatandaşlar tarafından takdir topladı. Öğle saatlerinde annesiyle birlikte otobüse binmeye çalışan engelli çocuğu önce otobüse bindiren Yıldırım, daha sonra geldikleri durakta ise kucağına alarak çocuğu indirdi.

O anlar aracın güvenlik kamerasına yansırken, izleyenler tarafından araç sürücüsünün bu duyarlı hareketi büyük takdir topladı.

Kocaeli gündem haberleri için tıklayın 

23 Tem 2019 - 20:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.