Kale Okulları ödülleri topladı!

Özel Kale Okulları Kocaeli okullar arası artistik jimnastik müsabakalarında Kocaeli 1.si oldu.

Kale Okulları ödülleri topladı!
Haber albümü için resme tıklayın

Özel Kale Okulları Kocaeli genelinde düzenlenen artistik jimnastik müsabakalarında birinci oldu. Her biri kendi kategorilerinde yarışan Kale okulları öğrencilerinden , Ravza Kahyaoğlu 1. ,Yağmur Belinay Güler 5. , Öykü Erdi 2. oldu. Deniz Babadağı 4. , Rüzgar Okta il birinciliğini alırken , Yiğit Ali Kul 5. oldu.

“HER ÇOCUK ESERDİR”

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak , “Uzman eğitmenler eşliğinde spor ,sanat ve pek çok alanda evlatlarımızın yeteneklerini keşfetmeyi hedefliyoruz çünkü her çocuk eserdir, eser demektir “ diyerek yaşadığı mutluluğu ve gururu paylaştı. Ayrıca Kocaeli Bölgesi Okul Müdürleri Nimet Meydan ve Cem Dalman’a , beden  eğitimi öğretmeni Hüseyin Berat Taşlı’ya teşekkür etti.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

26 Şub 2020 - 21:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.