Bozkurt Uslu, Parti Meclisimiz ne görev verirse yerine getireceğiz

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Bozkurt Uslu önceki gün gerçekleşen aday tanıtım programından sonra yazılı bir açıklama yaptı

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Bozkurt Uslu için dün Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Uslu tanıtım toplantısınının ardından toplantı sürecini değerlendiren bazı açıklamalarda bulundu.Bilindiği üzere toplantıdan önce Genel Merkezin adayı geri çektiği hakkında haberler yayınlanmış, toplantının iptal olacağı konuşulmuştu. Uslu açıklamasında, "Pazar günü gerçekleşen ve yanımızdaki büyük desteği gördüğümüz toplantı, genel çalışmalarımızın önemli bir parçası oldu. Genel merkezimizin de bize yönlendirmesi bu çerçevedeydi, etkinlik de il başkanımızın bilgisi dahilinde gerçekleşti.

ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

Son bir hafta içinde bu çerçevede dört büyük buluşma gerçekleştirdik. Ancak üzülerek görmekteyim ki elde ettiğimiz toplumsal destek başarısı maksatlı şekilde engelleniyor. Basın etiğiyle uyuşmaya aksi yöndeki haberleri kınıyorum. Ben ve arkadaşlarım, partimizin en yetkili idari mercii olan Parti Meclisimizin bana verdiği adaylık görevini eksiksiz şekilde yerine getirmek amacıyla çalışıyorum.

EKSİKSİZ YERİNE GETİRECEĞİM

Bir partili olarak bana düşen en büyük sorumluluk budur. Parti Meclisimiz bundan sonra bana ne tür bir görev verirse, bugüne dek olduğu gibi eksiksiz şekilde ve tüm gücümle yerine getireceğim." ifadelerini kullandı

14 Oca 2019 - 15:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.