Karamürsel meclis üyesi aday adayı Ersin Özyılmaz sahaya indi

İYİ Parti Karamürsel meclis üyesi aday adayı Ersin Özyılmaz'ın meclis üyeliği adaylık açıklaması miting gibi oldu.

Karamürsel meclis üyesi aday adayı Ersin Özyılmaz sahaya indi
Karamürsel meclis üyesi aday adayı Ersin Özyılmaz sahaya indi
+4
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Kurucu İl Yöneticilerinden Ersin Özyılmaz, bugün geniş katılımlı bir program düzenleyerek partisinden Karamürsel meclis üyesi aday adayı oldu. Karamürsel Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte salon tıka basa dolarken millet ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman'da programa katılarak Özyılmaz’a destek verdi.

BOZKURT SELAMI

Tezahürat eşliğinde saygı durusu ve İstiklal Marşı’nın ardından sahneye İl Başkan Vekili Yaşar Kardeş çıktı. Halkı selamlayan Kardeş aday ve aday adaylarına başarılar diledi.

Programda daha sonra sahneye oğlu Ali Efe ile çıkan Ersin Özyılmaz halkı bozkurt selamıyla selamladı.

Özyılmaz konuşmasında ‘’Belediye meclis üyeliğinde sokakta karşılığı olması gerekir. Karşılığı olmayan seçildikten sonrada hizmet veremez’’ dedi.

SİYASETİ HALKA HİZMET İÇİN YAPIYORUZ

Özyılmaz konuşmasında, daha sonra ‘’Biz siyaseti halka hizmet için yapıyoruz. Bu nedenledir ki bugün burada büyüklerim,  küçüklerim beni böyle bir günde yalnız bırakmadığı için herkese teşekkür ediyorum’’dedi.

Daha sonra Karamürsel Belediye Meclis Üyesi adaylarını sahneye davet eden Özyılmaz, Orhan Kılınçsoy’la birlikte el kaldırdı.

CUMHUR İTTİFAKI ADYLARI GİBİ DEĞİLİZ

Programda son olarak Millet ittifakı Büyükşehir Adayı Serdar Kaman sahneye çıktı. Kaman'ın Bir eli kalbinde bir eliyle bozkurt işareti yapması dikkati çekti. Meclis üyesi aday adaylarıyla salondakileri bozkurt işaretiyle selamlayan Kaman, ‘’Partilimiz CHP’li kardeşlerimiz ve diğer bize destek verecek tüm partili gönüldeşlerimize seçmenimize selam olsun. Bizler cumhur ittifakındaki adaylar gibi değiliz. Onların adayları yat dersin yatar kalk dersin kalkar yani kendi fikirleriyle hareket edemezler. Hal böyle olunca adayı deştirseler de farketmez. Aynı düzenlerini devam ettirirler ezilen yine halk olur’’ dedi. Kaman, daha sonra Kocaeli sanayi kenti ancak turizminde bol olduğu bir bölge Karamürsel’de bunlardan biri. Tüm Kocaeli gibi Karamürsel ile ilgili projelerimiz var dedi.

Program bitiminde kalabalık partililer Serdar Kaman’la birlikte Karamürsel’i gezerek halk ve esnafla sohbet etti.

20 Oca 2019 - 17:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.