Cezaevi firarisi Kozluk ilçesinde halk otobüsünde yakalandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesi ile Kütahya illerinde hırsızlık ve nitelikli yağma suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ayrıca cezaevi firarisi olarak aranan şahıs, İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi’nde halk otobüsünde yakalandı.

İZMİT'TE HALK OTOBÜSÜNDE YAKALANDI

Edinilen bilgilere göre 2013 ile 2015 yıllarında İzmit ile Kütahya ilinin Tavşanlı ilçesinde işlediği hırsızlık ve nitelikli yağma suçlarından polisin yapmış olduğu takip sonucu  yakalanan Sezer Y. (24) yargılandığı mahkemece 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kararın onanmasının ardından aranmaya başlanan Sezer Y.’nin Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince İzmit ilçesinde olduğu tespit edildi.

TUTUKLANDI

Takibe alınan Sezer Y. İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi’nde bir halk otobüsünün içinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevi firarisi Sezer Y. adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş haberleri için tıklayın 

20 Ağu 2019 - 16:11 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.